4 JAAR JOHN TAHAPARY, BEDANKT VOOR ALLES!

Of beter gezegd was het John die het 4 seizoenen vol hield bij de mannen van ZSC’62 1. Als gezegd gaan we proberen om er binnenkort toch nog een écht afscheid van te maken, want dat heb je meer dan verdiend de afgelopen jaren.

Promotie in je eerste seizoen als trainer bij ZSC’62. Weliswaar via de nacompetitie, omdat je je oude liefde Wemeldinge het kampioenschap gunde, maar met ruim meer dan 100 doelpunten moesten alleen Veere en Halsteren nog overwonnen worden. Toen begon eigenlijk de trend al zichtbaar te worden die door jou vier jaar lang versterkt is. Trainen op kracht en spelsituaties om er vervolgens te staan wanneer het écht nodig was. Zo ook tegen Veere toen je binnen een halfuur Mark Provoost met rood van het veld zag gaan. Je zette de ploeg op scherp en na zwaarbevochten gelijkspel, werd een week later Halsteren met 6-0 gesloopt.

De jaren daarop staan vol met dit soort voorbeelden. Of het nou DHV was dat op de laatste speeldag met 7-4 verslagen werd, waardoor Duiveland degradeerde, Bruse Boys dat met een bekernederlaag naar huis ging of de arrogante mannen uit Dinteloord… er was altijd een plan en vertrouwen in een goede afloop.
Zo ook vorig seizoen toen we in de nacompetitie FC de Westhoek troffen. “Jongens, het is een aardig ploegje, maar ze maken geen kans vandaag”. En wederom was daar het lijfsbehoud in de 3e klasse.
Het is eeuwig zonde dat we dit seizoen niet hebben kunnen zien wat er mogelijk was, want dit leek toch de beste prestatie van alle jaren te gaan worden.

Beste John, niet alleen namens de spelers, maar ook namens alle andere leden van de club willen we jou enorm bedanken voor de inzet en betrokkenheid. Onder jouw leiding is het eerste weer een echt vlaggenschip geworden, waardoor we dit jaar veel nieuwe spelers mogen verwelkomen en het vertrouwen in de toekomst weer groeit. Veel spelers hebben hun eerste minuten in het eerste gemaakt onder jouw leiding en uiteraard is er veel gelachen, want de ietwat aparte humor van dit elftal was ook aan jou wel besteed.

Een korte video met de highlights van 4 jaar bij ZSC’62. Soms comedy capers, soms onbegrijpelijk, maar veelal ook indrukwekkend.

OOK EEN FILMPJE GERICHT AAN ALLE SPELERS EN LEDEN VAN ZSC’62. WE MISSEN HET VOETBAL, DE VRIENDSCHAP EN HET GEZAMENLIJK WINNEN EN VERLIEZEN. ALS HET VOETBAL IN AUGUSTUS WEER TERUGKEERT, LATEN WE ER DAN ZOVEEL MOGELIJK VAN GAAN GENIETEN!

https://youtu.be/0fvst_Lh2pw

Bron : ZSC Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *