Eerste punt voor ZSC 3

Op een regenachtige en vooral winderige Zaterdag traden de mannen van Zsc 3 ten strijden, tegenstander was Apollo’69 4. Vorige week kreeg het 3e nog een flink pak slaag (7-0) tegen Wolfaartsdijk, gisteren moest er uit een heel ander vaatje getapt worden.

Leider Sjakiel kon deze zaterdag nog steeds niet beschikken over wat ervaring, dit mede door blessures en andere verplichtingen. We hopen dan ook dat deze spelers snel weer beschikbaar zijn, want de ploeg hoort geen 1 punt uit 2 wedstrijden te hebben. Dat gezegd te hebben was het Zsc die het beter van het spel vertoonde, Apollo deelde hier en daar een spelde prikje uit maar tot echt grote kansen kwam het niet. Het was dan ook good (old) Niels vd Moezel die de rood-witten op een 1-0 voorsprong schoot, helaas konden de mannen van sjakiel niet lang genieten van deze voorsprong. één van die spaarzame aanvallen van Apollo bracht de ruststand op 1-1 !

In de tweede helft was het eigenlijk geen wedstrijd meer, veel foute beslissingen en rommelig voetbal deed de wedstrijd niet veel goeds. Mede door het rommelige spel was het Apollo dat de 1-2 voorsprong pakte, hierdoor was het Zsc wat nu achter de feiten aan liep. Gelukkig bracht die zelfde van de Moezel Zsc weer naast Apollo (2-2), met nog een kleine 20 minuten op de klok was het Zsc wat het meeste aansprak maakte op de overwinning. Kansen via Luc van Beemen en wederom van de Moezel gingen er niet in, mede door goed keepers werk aan Apollo zijde. Zo eindigde deze wedstrijd in een 2-2 !

volgende week wacht de derby uit tegen de Westhoek… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *