Rabo clubsupport actie

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.
Jij beslist mee
Afgelopen weken hebben verenigingen en stichtingen zich kunnen aanmelden voor Rabo ClubSupport. Als lid van Rabobank bepaal jij welke clubs van ons een financiële ondersteuning ontvangen. Kortom: jouw stem is geld waard. Tot 25 oktober kun je via de Rabo App of internetbankieren je stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Hoe meer stemmen de club krijgt, des te hoger het bedrag voor deze club.
Zo werkt het stemmen
Stemmen via de Rabo App
Log in op de app en ga naar ‘Zelf regelen’. Kies voor ‘Lidmaatschap’. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘Breng je stem uit’. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs. Je kunt vijf stemmen verdelen over de door jou gekozen clubs. Stemmen via internet
Log in op www.rabobank.nl/clubsupport. Klik rechtsboven op de oranje knop ‘Breng je stem uit’. Vervolgens log je zoals gebruikelijk in bij internetbankieren. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘Stemmen’. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs. Je kunt vijf stemmen verdelen over de door jou gekozen clubs. 
Eind oktober krijgen alle clubs te horen hoeveel stemmen zij hebben opgehaald en hoe hoog het daarbij behorende bedrag is. Help jij mee?
Met vriendelijke groet,Rabobank Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *