Voorbeschouwing Sv Duiveland 1 – ZSC’62 1

Een cruciale reeks duels staan deze maand op de rol voor ZSC’62 1. Te beginnen met het duel van komend weekend. De Schouwse derby tegen Duiveland!

Morgen kan ZSC voor het eerst in maanden weer eens beschikken over de (bijna) voltallige selectie en dat zou zomaar eens een groot verschil kunnen maken in dit seizoen.

Zo zijn sterkhouders Mark en Robin Provoost weer fit en terug van vakantie. Daarnaast keert aanvoerder Lennart Wesdorp eerder terug van vakantie om onderdeel uit te maken van de selectie en is Danny Erkelens weer hersteld van zijn griep. Het enige vraagteken voor het duel van morgen is keeper Robin Dekker, die kampt met een blessure.

Duiveland en ZSC’62 waren eerder dit seizoen aan elkaar gewaagd en ZSC’62 was zelfs de bovenliggende partij. De 0-3 eindstand na 3 succesvolle counters van de kraojen, was dan ook een hard gelach. De laatste overwinning van Duiveland dateert inmiddels van 9 november, waar ZSC’62 voor het laatst een driepunter bijschreef op 30 november.

Duiveland kan morgen niet beschikken over Ronald Zwager, wat een flinke aderlating is voor de Oosterlandse aanval. ZSC’62 kan er dan ook op rekenen dat Duiveland wederom teruggetrokken en op de counter zal gaan spelen. Het is aan onze rojiblanco’s om daar dit keer beter mee om te gaan dan eerder dit seizoen.

Duiveland heeft op dit moment een voorsprong van 4 punten op ZSC’62 en het is van groot belang dat ZSC het gat zo snel mogelijk kleiner maakt. Geen betere manier, dan een rechtstreekse overwinning in Oosterland, waar de ploeg van trainer Tahapary morgen vol voor zal gaan! Om 14.30 trappen we af in Oosterland!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *