250 goals Provoost

Een mooie mijlpaal voor Robin Provoost. De veelscorer van ZSC’62 maakte zaterdag zijn 250ste (na)competitiegoal voor de club. Dat gebeurde niet met al te veel trompetgeschal, want hij haalde dat monumentale moment tegen Zwaluwe door een soort troostgoal bij een 3-0-achterstand. Het werd ook nog 3-2, maar daarbij bleef het voor de derdeklasser uit Scharendijke.

Gelukkig zijn er dit seizoen nog genoeg andere doelen voor Provoost. Een aantal ideetjes:

* Zijn goal van zaterdag was zijn eerste tegen Zwaluwe. Tegen de ploegen uit de huidige competitie van ZSC’62 (derde klasse B) heeft hij alleen nog niet tegen Kapelle gescoord. Op zaterdag 31 oktober krijgt hij die kans.

* Sinds zijn debuut in 2009 haalde Provoost in elk seizoen de dubbele cijfers voor ZSC’62. Hij staat dit seizoen op drie doelpunten, dus zonder coronabreak of blessurezorgen is dat opnieuw haalbaar.

* Als hij die dubbele cijfers haalt, kan hij in één ruk doortrekken naar de 300 doelpunten in zijn totaliteit. Tel 27 bekergoals op bij de 250 (na)competitiegoals en 23 is nu het tovergetal om de 300 officiële goals te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *