ZSC pakt laatste strohalm !

ZSC’62 heeft in en tegen Kruiningen een laatste strohalm gegrepen om mogelijk toch nog rechtstreekse degradatie te ontlopen.

Cijfermatig gezien staat de ploeg van trainer Edwin Kriens op vijf punten achterstand van de tegenstander van zaterdag 25 maart, die nog wel een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Pakt Kruiningen daarin een punt, komt het op gelijke hoogte met Tholense Boys dat na achttien duels in de derde klasse B zeventien punten heeft vergaard. In de afdeling van ZSC’62, waar ook SKNWK en Bruinisse spelen, worden in totaal 24 wedstrijden gespeeld. ZSC’62 moet er dus sowieso twee meer gaan winnen dan Tholense Boys en Kruiningen. Kortom, dat wordt een lastige opgave maar het is in theorie nog mogelijk.
De praktijk in Kruiningen leerde dat ZSC’62 zaterdag verdiend won maar het was nogal zwaarbevochten. Kriens typeerde het als ‘een rommelige wedstrijd’. “Met veel duels die de tegenstander meer wist te winnen dan wij, maar wij kwamen op 0-1 door goede counter.” De voorsprong leek teniet gedaan te worden toen Kruiningen vlak voor rust een strafschop kreeg, maar ZSC’62-doelman Max Ridderhof voorkwam dat. Na de pauze tekende Mike de Voogd na een goede aanval door het midden voor zijn tweede treffer. Na de 1-2 weerhield Ridderhof de thuisploeg van een gelijkmaker.

Kruiningen 1 – ZSC 1 1-2

Toeschouwers: 155

Bron: Wereldregio

ZSC in blauwe uit tenue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *