Afwezigen nekt ZSC tegen Den Bommel

Afgelopen Zaterdag stond er een vol programma op het sportpark van ZSC, alle drie de senioren elftallen speelden hun thuis wedstijd. Het vlaggenschip mocht om half drie aantreden tegen het flakkeesse Den Bommel. ZSC begon gehavend aan deze wedstrijd, zo ontbraken door verschillende redenen Mark Provoost, Lennart Wesdorp en Mike de Voogd.

Al vanaf het begin was zichtbaar dat ZSC een moeilijke middag te ge moet ging, Den Bommel maakte goed gebruik van de ruimtes die achterin aangeboden werden. Het centrale duo had moeite met het snelle spel van de Flakkeenaren, het stond een aantal keren positioneel niet goed opgesteld. Hier kwam dan ook de 0-1 uit voort, niet veel later scoorde Nicky vd Velde de uit de lucht vallende gelijkmaker. ZSC was weer wakker en Den Bommel was gewaarschuwd…..?! zou je denken, Den Bommel bleef hun spel spelen en ZSC had hier duidelijk veel moeite mee. Den Bommel kwam er vlak voor de rust wederom snel aanvallend uit en zorgde voor een 1-2 ruststand ! Na rust was het Robin Provoost die met een vroege gelijkmaker ZSC weer naast Den Bommel schoot, dit was helaas ook het enige wapenfeit wat nog genoemd kon worden. Den Bommel gaf vervolgens gas en liet ZSC ver achter zich, 2-3 2-4 en uiteindelijk de einstand van 2-5 zorgde dat ZSC een vervelende na smaak overhield aan deze middag. Na afloop werd er nog lang na gepraat over deze dreun, wat ging er fout, wie miste ZSC, logische gevolg daarvan of kan dit gewoon een keer gebeuren.

As Zaterdag gaat ZSC richting Haamstede om daar de kater weg te spelen, De Westhoek is daar de tegenstander in de volgende ronde van de beker !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *