Drie verliest het laatste duel van het seizoen

Afgelopen zaterdag mocht Drie voor de laatste keer dit seizoen zijn overdosis aan talent tonen. Drie mocht in Kamperland Bevelanders 4 laten zien wat voor niveau het kan aantikken. Thuis werd er 3-2 gewonnen van deze altijd stugge ploeg, wat een prima resultaat is.

In de eerste minuut zag het er fraai uit voor de formatie van Cees van Dijk. Na een geweldige aanval kon Niels makkelijk een stuk of acht keer in het doel schieten, maar dit liet hij na. Hij wilde waarschijnlijk meer spanning en ging dus maar pingelen in de hoop op een penalty, die hij kreeg en die hij á la Sigthórsson koelbloedig benutte. Drie aasde op een grote score, zo leek het, want de focus lag niet echt meer op het verdedigen sinds de goal. Dit leidde er toe dat als de bal goed viel voor de mannen van thuisploeg, zij meteen gevaarlijk konden worden. Dat resulteerde niet veel later in de 1-1. Drie bleef aanvallend denken, wat resulteerde in kansen. Onder andere Kevin werd gevaarlijk met een mislukte voorzet op de lat. Als je hem zelf niet maakt, kan hij aan de andere kant vallen en dat gebeurde na slordig balverlies van Kevin waarbij hij de bal verloor en na een counter keeper Shakil werd geklopt voor de 2-1. Drie probeerde dit nog recht te trekken voor de rust, maar tevergeefs.

In de rust werd er gehamerd op het verdedigen en dat resulteerde er in dat Drie in de tweede helft een stuk stabieler stond. Het kwam zelfs vrij vlot op 2-2 na een geweldige corner vanaf de ‘Gouden linker’ van Laurens, die Niels raak zag koppen. Het spel golfde op en neer en 2-2 zou een terechte uitslag zijn geweest gezien het spelbeeld. Helaas zat dat er niet in voor Drie: na een miscommunicatie tussen Raoul en Shakil werd de bal hard ingekopt door de Bevelanders. Drie moest aanzetten om met een resultaat het seizoen af te kunnen sluiten en iedereen werd naar voren gestuurd. Drie zette vol druk en ging achterin één op één spelen, wat resulteerde in kansjes. In de laatste seconde van de wedstrijd spatte een geweldig afstandsschot van Torsten uiteen op de lat. Helaas kon Torsten het schot zelf niet zien omdat hij tijdens het schot viel, dus vroeg hij de grensrechter van dat moment, Kevin, hoe die bal ging. Echter had Kevin het drukker met het bijhouden/opdoen van sociale contacten waardoor hij het moment helemaal gemist had. Kan gebeuren.

Volgend seizoen wordt een spannend seizoen voor Drie met het oog op de eventuele mutaties, maar dat is een zorg voor later. Drie heeft de zomerstop verdiend en kan terugkijken op een apart, maar redelijk seizoen. Het is in ieder geval duidelijk dat Drie zijn klasse ook volgend seizoen mag etaleren in de 5e klasse zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *