Eindelijk weer een diekderby !!!

ZSC’62 GAAT IN ECHTE DIEKDERBY OP ZOEK NAAR KOPPOSITIE IN DE BEKERPOULE

Afgelopen weekend speelde ZSC’62 gelijk op bezoek bij GPC Vlissingen, waar het eigenlijk de wedstrijd naar zich toe had moeten trekken.
In de eerste helft had ZSC’62 het lastig tegen de oranjehemden uit Vlissingen en kwam het verdiend met 1-0 achter. De manier waarop was wel bijzonder twijfelachtig. De Vlissingse aanvaller die de strafschop versierde had twee extra passen nodig om zich te realiseren dat hij de bal te ver voor zich uit gespeeld had en kreeg de als beloning voor zijn schreeuw een penalty van arbiter de Vos.
Vlak voor rust was het Mike de Voogd die een vrij trap knap laag langs de muur draaide en de 1-1 op het bord zette. Vlak daarvoor leek Robin Provoost al te scoren, maar daar stak de grensrechter een stokje voor.

Na rust was het beste er blij GPC wel van af en kwamen er voor ZSC’62 verse krachten in het veld. Dit leidde achtereenvolgens tot kansen voor Berné, Nick, Ralph en Barry. Uiteindelijk was het in de 80e minuut Nick vd Velden die doel trof en de 1-2 noteerde. Uit een goede voorzet van Berné maakte Nick eenvoudig de 1-2.
Vlak voor tijd ging het dan toch nog mis voor ZSC’62. GPC kreeg op de rand van het strafschopgebied een vrije trap en uit de daaropvolgende corner kon een volledig vrijstaande GPC’er vrij binnen koppen. 2-2 in de 90e minuut.

Morgen gaat ZSC’62 in een échte diekderby op zoek naar een driepunter tegen 4e klasser Brouwershaven. De heren uit Brouw hielden nét geen punt over aan het duel met FC de Westhoek en zullen dus gebrand zijn om een resultaat te halen. Vorig seizoen ontmoeten Brouwershaven en ZSC’62 elkaar ook al in de beker. Toen werd het maarliefst 0-9 voor onze rojiblanco’s.

Om 14.30 trappen we af in Scharendijke! #zscbro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *