In gesprek met ?!

Om een betere indruk te krijgen van bepaalde personen binnen de club, stellen wij graag mensen voor. Wij gingen in gesprek met de nieuwe trainer van ZSC 2, Niels Weij.

Naam : Niels Weij
Leeftijd 38
Woonplaats Burgh-Haamstede 

Vorige clubs :
Slikkerveer
Lombardijen 
LMO

Niels leuk dat je trainer wordt van ons jonge tweede elftal, hoe ben je zo bij het idee gekomen dit te gaan doen ?

Dit was eigenlijk een optelsom van een aantal dingen. Afgelopen seizoen heb ik de trainingen van Cees overgenomen. De groep reageerde hier positief op en ik haal er zelf ook een hoop plezier uit. Daarnaast sprak mij het plan van het bestuur ook aan. 

Hoe zou je jezelf omschrijven als beginnend trainer ?!

Dat is een goeie vraag. Ik denk vooral fanatiek, fair, duidelijk en enthousiast. Dit zou je later in het seizoen aan de jongens moeten vragen. 

Wat mogen we van jou verwachten dit jaar ?!

Dat er een hecht team op het veld komt te staan. Daarnaast wil ik de trainingen uitdagend en wedstrijd gericht maken, waarbij ik verwacht/eis dat dit op hoge intensiteit en serieus gebeurt.

Wat verwacht jij van het komend seizoen ?!

Ik denk dat dit seizoen vooral in het teken moet staan van de ontwikkeling van de jongens. Voor mij is het belangrijk dat we een groep creëren die hard wil werken, voor elkaar door het vuur gaan en het beste uit elkaar naar boven haalt. 

Komend jaar gaat er echt ergens om gestreden worden, een kleine selectie die meer in balans is en hoopt het gat naar het eerste te dichten, kortom wat professioneler, verwoord ik dit goed ?!

Ja dat klopt, dit is inderdaad het plan. Maar om daar te komen moet er nog hard gewerkt worden. Dit doe ik uiteraard niet alleen. Us, Sem en Laurens zijn hier ook bij betrokken. We dragen hier allemaal ons steentje in bij. Maar desalniettemin moet dit vooral uit de groep komen zij moeten het uiteindelijk laten zien op de trainingen en in de wedstrijden.  

Wat is je doelstelling voor komend jaar ?!     
 
Het team met een duidelijk plan en verzorgd laten voetballen. 

Wat betekend zsc voor jou en ervaar je zsc in de jaren dat je hier lid bent ?!

Sinds ik hier ben komen wonen in 2019 en lid ben geworden van deze mooie club heb ik met veel plezier elke training en wedstrijd beleefd. Het feit dat iedereen elkaar kent en zijn steentje bijdraagt aan het voorbestaan van de club vind ik fantastisch. Ik ben blij dat ik op deze manier mijn deel kan bijdragen. 

Wij wensen jou veel succes komend jaar als hoofdtrainer en vooral veel spel plezier !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *