KNVB verzorgt Cursus Verenigingsscheidsrechter  

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken? Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden!

En met deze cursus gaat de KNVB binnenkort van start bij SKNWK in Nieuwerkerk. Dus ben jij geïnteresseerd? Geef je dan op!

De cursus vindt ’s avonds van 19.00 tot 22.00 uur plaats op de volgende woensdagen: 16 februari, 23 maart, 20 april en 15 juni. Inhoudelijke informatie over de cursus is hieronder te vinden.

Voorwaarde voor deelname is dat je lid bent van een voetbalvereniging en beschikt over een praktijkbegeleider die je gedurende de cursus verenigingsscheidsrechter gaat begeleiden. De studiekosten bedragen € 93,00 (inclusief digitaal cursusmateriaal). De kosten neemt ZSC’62 voor zijn rekening.

Heb je interesse in deze cursus of nog vragen neem dan contact op met Mike de Voogd (mik_ee@live.nl). Meer informatie is te vinden op: https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter

Inschrijven kan tot 1 februari 2022.

Met sportieve groet,

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *