Kom in actie voor Oekraïne !!!

Assistent-trainer Kasimier Snoek van ZSC 1 in Scharendijke had opeens een droom. ,,Wat als we met alle negen voetbalclubs op Schouwen-Duiveland zaterdag nu eens een speciale donatie-actie op poten zetten? Dat hoeft niks ingewikkelds te worden. Als het maar geld opbrengt voor de mensen in Oekraïne. Als ZSC schenken wij bijvoorbeeld de helft van de kantineopbrengst die dag. Dus drink eens een extra pilsje zaterdag voor het goede doel dan. Maar je kan ook iets doen met de opbrengst van de lootjes met het rad van fortuin. Ik noem maar wat. Wat de clubs doen, moeten ze zelf weten, áls ze maar wat doen, dat is het belangrijkste.”

Snoek nam contact op met de ‘concurrenten’ op het eiland en stuk voor stuk hebben ze hun medewerking aan de actie toegezegd. Alleen Brouwershaven sluit niet aan, omdat die vereniging al twee andere acties voor Oekraïne heeft lopen onder de leden en dat zo even genoeg vindt, aldus Snoek.

De totale opbrengst gaat naar de inzamelingsactie van de uit de Krim afkomstige Andriy Derzhavets in Zierikzee.

Deelnemende clubs : DZC’09, MZC’11, SKNWK, WIK’57, Fc de Westhoek, Bruse Boys, Duiveland en ZSC’62

We zijn er trots op als bestuur dat Kasimier de gelederen op het eiland heeft weten te sluiten om gezamenlijk za 12 maart as geld in te zamelen voor Oekraine. Iedere vereniging doet dit op zijn eigen manier en wij als ZSC hebben ervoor gekozen om zaterdag as de helft van de kantineopbrengst te doneren. Schroom dus niet om een kop koffie of biertje extra te nemen, het is voor een goed doel!
Namens het bestuur en Kasimier, DANK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *