Mag ik u voorstellen !

Ook dit seizoen mag ZSC weer een aantal nieuwe spelers toevoegen aan de selectie, in deze eerste editie van het aankomend seizoen mogen wij u voorstellen aan Jesper Kriens !

Naam : Jesper Kriens 

Leeftijd : 21

Woonachtig : Renesse 

Partner : Ja 

Vorige club (s) : DFS, De Westhoek en MZC

Positie : Aanvaller

Hoi Jasper, leuk dat je ons team komt versterken. Wat bewoog jou om toch voor ZSC te kiezen ?!

Ik heb vooral voor ZSC gekozen omdat mijn band met de trainer bij MZC gewoon niet goed was en ik er van overtuigd was dat hij mij niet beter zou gaan maken. Verder spelen er wat vrienden van me bij ZSC die mij min of meer hebben overgehaald.

Wat verwacht je van de club en van het elftal komend seizoen ?!

Ik verwacht veel strijd en beleving en niet zomaar voor elk dingetje trainingen afzeggen. Ik hoop dat we dit seizoen een hecht en respectvol team kunnen worden die voor elke bal wil strijden en wie weet zorgen we wel voor een verrassing dit seizoen.

Wat voor type speler is jesper Kriens ?!

Ik ben een type speler die solide en rustig aan de bal is. Verder ben ik iemand die zich heel veel met het spel bezig houd en dus ook veel praat in het veld wat beter kan.

Wat mogen wij van jesper verwachten komend seizoen ?!

Jullie kunnen veel assists verwachten. Vorig jaar had ik ook aardig wat assists, mijn voorzetten is wel een van mijn betere kwaliteiten. Doelpunten zijn schaars geweest bij MZC omdat ik daar alleen maar rechts buiten heb gestaan. Als ik links sta kan ik naar binnen komen en schieten.

Wanneer is voor jouw het seizoen geslaagd ?!

Het seizoen is voor mij geslaagd wanneer we een periode hebben behaald en we ons als team heel goed hebben ontwikkeld.


Wij wensen jouw veel succes bij de rood witten en kijken erg uit naar het nieuwe voetbalseizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *