Mag ik u voorstellen !

Ook dit seizoen mag ZSC weer een aantal nieuwe spelers toevoegen aan de selectie, in deze eerste editie van het aankomend seizoen mogen wij u voorstellen aan Andres Jonker !


Naam :  Andrés Filipe jonker 
Leeftijd :  23 
Woonachtig : Haamstede 

Partner : ja 

Vorige club (s) : D.F.S.  FC de Westhoek 
Positie :  rechtsback 

Hoi Andrés , leuk dat je ons team komt versterken. Wat bewoog jou om toch voor ZSC te kiezen ?! Dat komt vooral door mijn broer (stiefbroer) Berne, die vroeg al een poosje of ik niet bij Zsc wilde komen spelen. Paar keer mee getraind en wedstrijden gekeken, en toen het besluit genomen om FC de Westhoek achter mij te laten.

Wat verwacht je van de club en van het elftal komend seizoen ?!  Wat ik echt verwacht is dat we er alles aan zullen doen om een periode te behalen, verder verwacht ik dat iedereen elke training 102% procent geeft. En met de wedstrijden 106% zo dat we aan het eind van het seizoen met zijn alle zijn gegroeid, met een mooi resultaat als gevolg natuurlijk. 

Wat voor type speler is Andrés jonker ?!

Ik ben het type speler die altijd alles geeft, ik ben niet vies om een extra meter te lopen voor mijn team genoten. Verder ben ik rechts benig en heb ik een goed schot, waar mee ik hoop het team te kunnen helpen. 

Wat mogen wij van Andres verwachten komend seizoen ?! Ik hoop veel te spelen en mijzelf door te ontwikkelen, verder Kunnen jullie van mij verwachten dat ik elke wedstrijd tot het gaatje ga. Ik hoop hier en daar een doelpunt mee te pakken of een assist te geven !

Wanneer is voor jouw het seizoen geslaagd ?!
Als wij als team beter zijn geworden en een goed resultaat hebben behaalt 

Wij wensen jouw veel succes bij de rood witten en kijken erg uit naar het nieuwe voetbalseizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *