Mag ik u voorstellen aan

Hallo allemaal!


Wij zijn blij te kunnen melden dat we een nieuwe jeugdvoorzitter hebben gevonden als opvolger voor Leon Bakker. Sjaak Hanse gaat het stokje overnemen en daar zijn we trots op. Immers wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en dat vraagt aandacht en sturing waar Sjaak met zijn medebestuursleden voor zal gaan zorgen. Wij als bestuur van ZSC alsmede het bestuur van FC de Westhoek wensen Sjaak veel succes en met name ook plezier in deze nieuwe rol. 


Wie is Sjaak?
Afgelopen maand kreeg ik de vraag vanuit Werner of ik wilde toetreden tot het jeugdbestuur van FC de Westhoek’20/ZSC’62
Leon, Mike en Joost hebben aangeven zich terug te trekken uit het bestuur. Via deze weg wil
ik ze dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet, en hoop in de toekomst ook nog eens een beroep op ze te mogen doen.
Na wikken en wegen heb ik besloten om dit te aanvaarden, en word ik vanaf 01-01-2022 de nieuwe voorzitter van de Jeugd.
Vanaf begin 2021 wonen wij op Scharendijke, hiervoor heb ik mijn hele leven in Brouwershaven gewoond. Zelf ben ik jarenlang als zelfstandige werkzaam geweest in de ICT. Daarna heb ik als ZZP-er geprobeerd Delta/Deltafiber naar een hoger platform te tillen met mijn kennis en expertise. Op dit moment heb ik een nieuwe invulling gevonden bij Teletronika, waar we momenteel Glasvezel aan het uitrollen zijn in Zundert voor E-fiber.
Mijn thuisfront bestaat uit mijn vrouw Annyck en 3 kinderen, Dennis (13 jaar), Jeffrey en Lennard (beide 11 jaar). Mijn kleine mannen voetballen al enkele jaren bij de Westhoek/ZSC. Dennis speelt nu in de JO14 en de andere 2 kleine mannen voetballen in de JO13.
Zelf ben ik van nature geen voetballer, maar vind het wel leuk dat mijn kinderen het spelletje wel geweldig vinden, er zijn dan ook weinig trainingen en wedstrijden die overgeslagen worden. En papa staat natuurlijk naast het veld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *