Nieuwsbrief bestuur ZSC

Bijgaand weer een nieuwsbrief vanuit het bestuur van ZSC! Met deze nieuwsbrief, die we op regelmatige basis verzenden, zullen we jullie op de hoogte brengen en houden van bestuurszaken, de activiteiten die worden georganiseerd en andere te delen wetenswaardigheden. We wensen jullie veel leesplezier!  

Corona
 
Het kabinet heeft maandagavond nieuwe ingrijpende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In ieder geval voor de komende drie weken (t/m dinsdag 20 oktober) geen publiek bij trainingen en/of wedstrijden en alle kantines moeten dicht. Heel jammer voor ons als club maar gelukkig kan er wel gevoetbald blijven worden!
 
Uiteraard hopen we dat iedereen gezond blijft, maar mocht er op onze vereniging toch een besmetting plaatsvinden dat volgen we DIT stappenplan van de KNVB.
 
Mocht je verder nog vragen hebben omtrent Corona en de gevolgen voor het voetbal bekijk dan HIER de FAQ van de KNVB.

Voetbalnieuws
 
We zijn inmiddels 2 wedstrijden onderweg en het goede nieuws is dat al onze elftallen reeds minimaal 3 punten hebben! Ons eerste is helaas uitgeschakeld in de beker maar startte de competitie met een knappe overwinning tegen Noad! Toch een lastige tegenstander waar in het verleden weinig van gewonnen is. Afgelopen zaterdag helaas een zwakke eerste helft tegen Krabbendijke wat in de 2e helft niet rechtgetrokken kon worden waardoor we helaas voor nu op 3 punten blijven steken.
 
Ons 2e en 3e spelen dit jaar weer beide in de 5e klasse waarbij het met name vernoemenswaardig is dat beide elftallen vrij gemakkelijk voldoende spelers op de been kunnen brengen! Laten we dat volhouden! En qua prestatie zijn beide goed gestart. ZSC 3 reeds twee overwinningen en ZSC 2 (tegenwoordig de oudjes) ook een knappe overwinning op Bevelanders afgelopen weekend.
 
Ons combi elftal met Fc De Westhoek onder leiding van Cees van Dijk heeft ook reeds 4 punten en zou wel eens kampioenskandidaat kunnen zijn. Na de winterstop zullen zij spelen op Scharendijke.
 
Tot slot is het super te melden dat we dit jaar weer een dameselftal in competitie hebben. Dit elftal bestaat uit een samenwerking tussen Brouwershaven, Wik en ZSC. Zaterdag 10 oktober spelen ze voor het eerst thuis op Scharendijke. Het is dus jammer dat hierbij geen toeschouwers aanwezig mogen zijn.

Fusie

Geen voortgang vanuit de gemeente op het dossier regioschool en daarmee ook niet op het dossier toekomst voetbal.

Activiteitenkalender/Ledenvergadering

Helaas zijn we door alle Corona maatregelen nog steeds niet in staat om activiteiten te organiseren. Aan plannen geen gebrek overigens dus laten we hopen dat we in de 2e seizoenshelft wel wat kunnen gaan organiseren. Wel willen we de ledenvergadering door laten gaan en wel op 5 november as. Graag alvast noteren in de agenda! We zijn op zoek naar een alternatieve locatie zodat we op gepaste afstand zoveel mogelijk leden kunnen verwelkomen.

Sponsoring
 
Sinds Kasimier Snoek de sponsoring nieuw leven heeft ingeblazen zijn we in deze lastige tijd toch echt gegroeid in het aantal bord- en balsponsors! Hier zijn we zeer blij mee maar het mag altijd nog meer. Als je nog niet benaderd bent door Kasimier maar wel onze mooie club een financieel zetje wil geven, meld je aan! Alle bijdragen zijn welkom, zeker in een periode waarin we kantine omzet moeten missen!

Sportpark
 
Kees Venneman en Kees Louwerse hebben zich eind vorig seizoen bereid getoond om het sportpark te onderhouden en hoe! We zijn echt heel blij hoe ons sportpark erbij ligt, hoe het 2e veld wordt klaargestoomd voor wedstrijden en welke klussen allemaal al wel niet zijn aangepakt! Hier zijn we heel blij mee maar meer handen maken natuurlijk altijd lichter werk dus als je wilt helpen, meld je bij Kees of Kees!

Club van 100
 
We zijn in de afrondende fase voor een mooie bestemming voor het geld van de Club van 100. Binnenkort groot nieuws daaromtrent! Graag verwelkomen we nog veel meer nieuwe leden in de club van 100. Binnenkort zullen Barry en Us een actie starten om meer nieuwe leden te werven. Tevens willen we vragen bestaande leden om over te stappen op een automatische incasso wat veel administratie aan de kant van de club scheelt maar dit levert natuurlijk ook gemak op voor de leden. Kortom, win win situatie.
 
Veel voetbalplezier
Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *