Nieuwsbrief ZSC

Beste leden!

Wat een jaar hebben we gehad! Vanaf half maart was niets meer zoals het altijd was. Thuiswerken, geen handen schudden, mondkapjes, nadenken wie je ontvangt en wanneer en ga zo maar door!

Ook voor ons als voetbalvereniging is niets meer zoals het altijd was. We zijn als het ware in een diepe winterslaap, de voorraad in de kantine hebben we verkocht, de kachel staat zeer laag, alleen de jeugd traint en verder gebeurt er nagenoeg helemaal niets. Wel met de nadruk op nagenoeg want stap voor stap blijven we bouwen aan onze vereniging. Zo hebben we een elektronisch scorebord aangeschaft wat inmiddels ook op een mooie plek aan de rand van ons eerste veld staat. Hiervoor bedanken we in het bijzonder de leden van de CLUB van 100 die garant stonden voor de aanschaf. Ons park ligt er ook netjes bij met dank aan Kees en Kees. En dankzij Kasimier hebben we meer sponsors dan ooit!

Helaas moeten we onze traditionele nieuwjaarsreceptie voor dit jaar annuleren en de geplande ledenvergadering van 21 januari kan ook niet doorgaan. We hebben ervoor gekozen om alle leden schriftelijk te informeren over de stand van zaken.  

Kortom, we zijn in winterslaap maar wel met een schuin oog naar betere tijden!  

Namens het bestuur willen we alle leden, sponsors en vrijwilligers bedanken voor hun steun afgelopen jaar! Zonder ieders bijdrage zouden we onze vereniging niet kunnen draaien!

Hele fijne feestdagen en pas op jezelf!

Het Bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *