Nieuwsbrief ZSC

Bijgaand weer een nieuwsbrief vanuit het bestuur van ZSC! Met deze nieuwsbrief, die we op regelmatige basis verzenden, zullen we jullie op de hoogte brengen en houden van bestuurszaken, de activiteiten die worden georganiseerd en andere te delen wetenswaardigheden. We wensen jullie veel leesplezier! 

Terug naar het sportpark

Na een hele lange winterslaap zijn we inmiddels zover dat we weer kunnen trainen en conform de regels in de horeca de kantine weer open mag. De jeugd mag zelfs weer voetballen tegen elftallen van andere verenigingen; hoe mooi is dat? Kortom, we ontwaken uit onze winterslaap, er mogen weer dingen en hopelijk kunnen we in september op een normale manier aan het voetbalseizoen beginnen. En dat we niet stil hebben gezeten moge duidelijk zijn! Ondanks Corona hebben we de financiën op orde, is het sportpark mooier dan ooit en staan er ons mooie dingen te wachten. Lees vooral verder!

Voetbalnieuws

We zijn er als bestuur super trots op dat we ondanks de lange tijd van niet kunnen voetballen we geen leden zijn kwijtgeraakt. Dit tekent voor ons ook de kracht van een dorpsclub als de onze. Dat betekent dat we met ons vlaggenschip weer in de 3e klasse gaan voetballen onder leiding van onze nieuwe trainer Thomas Mangelaars. Overigens is het eerste de voorbereiding afgelopen 1 juni al begonnen om super fit aan de start te komen in september.
Ons 2e en de oudjes van het 3e zullen in de 5eklasse gaan ballen. Tevens hebben we onder leiding van Cees van Dijk weer ons gezamenlijke elftal met de Westhoek wat in de 4e klasse zal spelen. Tot slot gaan onze dames samen met de dames van Wik en Brouwershaven weer punten pakken in de 5eklasse.

Vanzelfsprekend speelt onze jeugd van de Westhoek op de zaterdagmorgen afwisselend op Scharendijke en Burgh Haamstede en gaan we starten met mini’s die eens in de week op Scharendijke kunnen trainen. Wil je zoon of dochter dit ook, meld dit dan bij Mike of Edgar!

Fusie

Geen voortgang vanuit de gemeente op het dossier regioschool en daarmee ook niet op het dossier toekomst voetbal.

Activiteitenkalender

Helaas zijn we door alle Corona maatregelen nog steeds niet in staat om activiteiten te organiseren. Aan plannen geen gebrek overigens, dus laten we hopen dat we vanaf september weer wat kunnen. We houden jullie op de hoogte!

Sponsoring

Wie langere tijd niet op het sportpark is geweest zal verbaasd zijn over het aantal nieuwe bordsponsors die rond het 1e veld te vinden zijn. Kasimier Snoek heeft de sponsoring nieuw leven ingeblazen en met succes!! Hier zijn we zeer blij mee maar het mag altijd nog meer. Als je nog niet benaderd bent door Kasimier maar wel onze mooie club een financieel zetje wil geven, meld je aan! Alle bijdragen zijn zeer welkom, ook voor de club van 100!

Sportpark

Cees Venneman en Kees Louwerse hebben zich eind vorig seizoen bereid getoond om het sportpark te onderhouden en hoe! We zijn echt heel blij hoe ons sportpark erbij ligt, hoe het 2eveld wordt klaargestoomd voor wedstrijden en welke klussen allemaal al wel niet zijn aangepakt en hier zijn we heel blij mee! We willen binnenkort een paar zaterdagen met vrijwilligers het schilderen van de kantine aanpakken. Meld je aan bij Barry en laten we er samen voor zorgen dat in september ook de kantine er spik en span uitziet.

Tot slot!

We begonnen deze nieuwsbrief met het feit dat we niet stil hebben gezeten en dat er mooie dingen op stapel staan! Allereerst bestaat onze club 13 april volgend jaar 60 jaar en dat zullen we groots gaan vieren! Tevens heeft de strand5daagse besloten om ons sportpark te gebruiken als overnachtingsplek. Of dit grote evenement komende 7 juli doorgaat weten we nog niet maar als de Corona regels het toelaten zullen 400 wandelaars eten, drinken en slapen op ons sportterrein. En tot slot is het ons als bestuur gelukt om vaste speellocatie te worden voor de trainingskampen en oefenwedstrijden die veelvuldig door profclubs worden belegd in de kop van Schouwen. Er staan een hoop mooie wedstrijden op stapel en daarvan houden we jullie op de hoogte!

Nu is dit allemaal mooi nieuws en het geeft bestaansrecht en toekomst aan onze club, echter we kunnen dit als bestuur niet alleen! Het voorwerk is gedaan, nu de uitvoering en daar hebben we jullie voor nodig!

Ieder lid zal binnenkort benaderd worden aan welke activiteit hij zijn of haar steentje wil bijdragen te kiezen uit het schilderen van de kantine; het mede organiseren van ZSC 60; het helpen met de strand5daagse of het helpen rondom de oefenwedstrijden van de profclubs. Bij voorbaat dank voor de hulp want alleen zo houden we de club levend en toekomstbestendig.

Veel voetbalplezier
Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *