Nipt verlies dames

Vandaag 12-02 mochten deze Dames van Brouw tegen de onverslagen Steenbergen VR1 een potje ballen.

 1. Marjolein van der male
 2. Anouk matena
 3. Lyanne van tol
 4. Esmee provoost
 5. Demi klink
 6. Sanne kostense
 7. Dagmar van beveren
 8. Khelsey van geel
 9. Sam reidel
 10. Tessa de haas
 11. Laura schietekatte
 12. Mette linn verschoor
 13. Lucy schults

Koud was het, maar met het zonnetje was het heerlijk voetbalweer. Na de wedstrijd van vorige week waren er wat dames bij met een aantal pijntjes dus het beloof een spannende wedstrijd te worden. Helaas kreeg Sanne Kostense tijdens de warming-up last van een blessure, waardoor ze niet heeft kunnen spelen. Helaas maar 1 wissel.

Om 10.30 trapten we af. De eerste 20 minuten waren voor Brouw! Steenbergen liet wel gelijk zien dat ze goed konden voetballen maar kwamen nog niet tot echte kansen. Wij voetbalden lekker en waren scherp. Zo viel al snel de 1-0 door Tessa! Vlak daarna kwam ook de 2-0, wederom door Tessa. Daarna ging het even mis. De dames van Steenbergen wisselden heel veel van positie waardoor we een beetje de kluts kwijt raakten, daar profiteerden ze van. We werden wat minder scherp, de pijntjes namen toe en lieten Steenbergen vrij spel spelen. Hierdoor viel de 2-1, 2-2, 2-3 en 2-4.

Rust. Even een pep talk en weer door.

Er werd wat gewisseld van positie en begonnen weer scherp aan de tweede helft. Steenbergen kwam niet tot echte kansen toe door het verdedigende werk van de dames van Brouw. Als ze op goal schoten was Marjolein scherp en dus geen gevaar. Helaas kwam toch de 2-5, een prachtig afstandschot, net tussen de vingertopjes van Marjolein en de onderkant lat. Jammer , want de dames van Brouw speelden toch het betere spel. We lieten de koppies niet hangen en speelden lekker verder. Hierdoor volgde ook de 3-5 , goal van Laura! Met nog een paar minuten op de klok waren er van beide partijen nog wat kansen, maar geen bal wist het net nog te vinden.

Helaas verloren, maar we mogen trots zijn hoe we tegen deze ploeg hebben gevoetbald.

Volgende week mogen we tegen Prinsenland, een uitwedstrijd. Vorige keer 6-3 gewonnen, dus hopelijk gaan de punten volgende zaterdag mee terug aar Brouwershaven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *