Trainer Mangelaars en ZSC scheiden hun wegen per direct

Thomas Mangelaars heeft vandaag in goed overleg met het bestuur en de staf van ZSC’62 besloten om niet met elkaar verder te gaan.

“In een eerder gesprek had ik al aangegeven aan de voorzitter om sowieso volgend seizoen niet meer voor de groep te staan maar die datum hebben we nu naar voren gehaald en wel per direct. Ik blijf nog wel betrokken bij de club om het Jeugdplan uit te werken voor ZSC’62 en fc De Westhoek naast het begeleiden van jeugdtrainers en coordinators. Iedereen zal nu wel vragen wat de reden is om nu per direct de functie neer te leggen echter hier zijn geen tastbare feiten voor te vinden. Het gevoel speelt de grootste rol !

De groep is qua dynamiek erg veranderd ten opzichte van vorig seizoen en dit vergt een andere aanpak, hier hebben de club en ik over gesproken en tot de conclusie gekomen dat ik niet de juiste trainer hiervoor ben en er een ander type trainer voor de groep moet komen.

Het is zeker spijtig dat we na een geweldig seizoen er geen goed vervolg aan hebben kunnen geven.

Ik wil de spelers, staf, vrijwilligers en bestuursleden bedanken voor deze mooie tijd en de fijne samenwerking. Uiteraard zal ik niet zo maar in het niets verdwijnen maar zal ik dinsdag langskomen om mijn zegje te doen naar de spelersgroep. En zeker zullen de spelers me nog wel een keer langs de zijlijn zien”

Thomas is een jonge gemotiveerde trainer met een goede visie op voetbal en we betreuren als vereniging dan ook dat zijn gevoel niet meer de juiste was. We zijn wel heel blij dat Thomas nu zijn tijd zal aanwenden voor het op een hoger plan brengen van onze gezamenlijke jeugd met fc De Westhoek. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *