TWEE en SPS moeten genoegen nemen met een punt

Na lang wachten was het zaterdag 25 januari dan eindelijk zo ver! De spelers van TWEE mochten het veld weer bestormen en wel tegen SPS dit keer.

Voor Schampers is het fijn om te zien dat de selectie intact is gebleven, ondanks aanbiedingen uit het buitenland. In de eerste helft van het seizoen zag de coach namelijk een aantal sterkhouders vertrekken. Zo vertrok Xavier naar de sneeuw en Bob naar het leger.Afijn, om 12:30 was het zo ver en werd er afgetrapt in Scharendijke.

Het begin was rommelig van beide kanten. Beide ploegen waren slordig in de passing. SPS werd gevaarlijk door de 2 sterke spitsen te gebruiken als kapstok en vanuit daar verder te voetballen. Dit leidde tot een aantal kopballen en een handjevol afstandsschoten. Mede door een aantal keer goed te stappen van de roodwitte verdedigers trapte de aanvallers van SPS in de buitenspelval. Na een minuut of 30 spelen was het tegen de verhouding in ZSC dat op 1-0 kwam. Tot dan toe waren de mannen alleen voor het doel geweest om speldenprikjes uit te delen. Een bal die begon bij Joost sukkelde door tot bij Laurens. Die zette Ruben alleen voor de doelman. Ruben bleef koel en maakte geen fout. 1-0.

In de tweede helft moest SPS komen en dat gebeurde ook. Het leidde tot een aantal hachelijke momenten voor het doel van ZSC. SPS kwam in de 49e minuut langszij en rook bloed. SPS wilde meer dan 1 punt en schoof een extra man naar voren. Dit leidde ertoe dat er ruimte kwam achter de defensie van SPS. ZSC kreeg nog enkele grote kansen om de wedstrijd te winnen op de counter. Ruben krulde de bal in de verre hoek maar de keeper had een adequaat antwoord en tikte de bal uit de bovenhoek. Het bleef 1-1 en daaraan hebben beide ploegen niet veel. Volgende week treedt TWEE aan tegen Smerdiek om 12:30.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *