‘Twee’ verliest van sterk Bru

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tussen de nummers drie en vier van de competitie op het programma. Het beloofde een mooie pot te worden aangezien beide ploegen erom bekend staan veel kansen te creëren.

Bruse Boys was mede door goed voetbal de bovenliggende partij. Waar ZSC het voetballend op probeerde te bouwen, werd het onder druk gezet en leed het daardoor in de beginfase veel balverlies. Na balverlies in de verdediging kwam er een 1 tegen 1-situatie voor de goal, waarbij gelegenheidskeeper Laurens nog redding kon brengen. Bij de tweede inlopende Bru-speler moest hij het antwoord schuldig blijven: 0-1.

ZSC probeerde gewoon hun eigen spel door te voeren en dit resulteerde ook in de nodige kansen. Waarbij twee keer de bal voorlangs werd geschoten door Miquel en door een opkomende Thomas die door een goede combinatie met Noël zo door kon lopen naar de goal. Helaas miste het schot kracht en kon de keeper van Bru de bal eenvoudig tegenhouden.

Een aanval van de tegenpartij werd keurig onschadelijk gemaakt door Kevin. Alleen dan komt het moment: ‘wat ga ik ermee doen?’. Zoals oud-coach Cees van Dijk zou zeggen op een moment als dit: ‘schiet die bal de grevelingen in!’ Helaas gebeurde dit niet en leed onze Kef balverlies in het vijf meter-gebied en werd deze vakkundig in de korte hoek geschoten door een Bru speler: 0-2.

0-2 was tevens de ruststand.

In de tweede helft schommelde het spel heen en weer, maar werd er voornamelijk veel strijd geleverd op het middenveld. ZSC kreeg hun aansluitingstreffer. In de categorie ‘vraag niet hoe, maar hij zit erin.’ De bal werd als een soort volleybal hoog heen en weer geschoten. Via Ruben kwam een hoge bal bij Sander die de bal in één keer uit de lucht voorgooide. Noël stond goed opgesteld en kopte de 1-2 binnen.

Lang kon de mannen van Twee er niet van genieten, want na ietwat ongelukkig balverlies stond rots in de branding Werner tegenover 3 iets jongere bru spelers. Zij speelden het samen goed uit en legden de bal beheerst in het hoekje: 1-3. Vlak na de 1-3 was de wedstrijd tot zijn eind gekomen.

De toeschouwers hadden een leuke pot gezien en alhoewel de wedstrijd verloren ging, kunnen we terugkijken op een goede, sportieve wedstrijd. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Stavenisse op het programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *