Twee verslaat ook Duiveland 3

Afgelopen zaterdag was het weer een gezellig middagje op de club: alle seniorenteams speelden thuis, wat garant staat voor een hoop spektakel. Twee zit in een goede reeks: in het, voor Twee nog slechts drie wedstrijd-tellende, seizoen werd alles gewonnen. De tegenstander van vandaag, Duiveland 3, zit duidelijk in een mindere fase: de nummer 11 verloor vorige week met 11-0 bij koploper Vosmeer 1.

Deze met voetbal overgoten middag kwam Twee sterk uit de startblokken. Vrij vlot flikte hattrickheld Fabian Oostvogels (onbeschreven wedstrijd waarin Twee met 4-2 won bij WIK’57 2) het om de 1-0 binnen te schieten. Fabian, de man die een bloemenwinkel heeft in het gebouw waar de Plus ook zit, waarbij je trouwens prima bloemen kunt kopen. Goed, de tweede helft van de eerste helft werd Twee wat slordiger en ging het mee met het tempo van Duiveland 3 tot Kevin Kostense uit het niets besloot de bal keihard in de korte hoek te schieten waarna de doelman van Duiveland 3 tot een redding werd gedwongen. De rebound schoot hij ijskoud en hard binnen voor de 2-0. Duiveland 3 werd nog een keer gevaarlijk wist na een counter te scoren uit een kopbal na een miscommunicatie tussen Bob Weenink en Michiel van Dongen. Zodoende zocht Twee met 2-1 voorsprong de kleedkamer op om de kokendhete thee te verdunnen met water.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is jossieeeee.jpg
Jos kijkt en ziet dat het goed is

In de tweede helft was Twee erg zoekende en verloor het de grip op de wedstrijd. Het eerste kwartier was erg zwak en had Twee veel te danken aan de verdedigende acties van Dylan Venneman en Raoul Habiboellah die ze al vanaf minuut één lieten zien. Uiteindelijk wist Fabian na een geweldige pass met buitenkant voet van Don (wen er maar niet aan op ons niveau) de terechte 3-1 te maken waarmee de wedstrijd werd beslist. De laatste tien minuten werd Jos nog even gebracht om de controle te behouden rond de middenstip, wat hij wederom fantastisch invulde, zoals alleen hij dat kan.

Met deze overwinning staat Twee op de tweede plaats met twaalf punten uit vier wedstrijden. Aankomende zaterdag staat er een kraker op het programma: Twee mag naar koploper Vosmeer 1 om de winstreeks een goed vervolg te geven. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 14:30.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *