Voorbeschouwing De Fendert 1 – ZSC’62 1

De 3e van de 3 “finales” die ZSC’62 achtereenvolgens voor de kiezen krijgt in Februari. De eerste finale eindigde in een onfortuinlijk gelijkspel bij Duiveland en de tweede werd overtuigend gewonnen tegen SEOLTO.


Nu dus de 3e en laatste wedstrijd in de maand Februari die gewonnen dient te worden door de equipe van Tahapary. Het zal een echte 6-punten wedstrijd worden in Fijnaart, waar de Fendert zich dit seizoen ook in zwaar weer bevindt.

De Brabanders hebben tot nu toe 14 punten bij elkaar gesprokkeld en staan daarmee 3 punten achter ZSC’62. Bij winst slaat ZSC’62 dus een gaatje naar de onderste regionen en met een beetje geluk stijgt het zelfs van plek 10 naar plek 7 op de ranglijst. Een nederlaag kan echter betekenen dat ZSC’62 zichzelf aan het einde van de middag terugvindt op een nacompetitieplaats.

De Fendert zal niet kunnen beschikken over Collin van der Wiel, die vorig weekend met rood het veld verliet tijdens de 0-1 overwinning van de Fendert op Krabbendijke. Onduidelijk is of ook aanvaller Siem Rijnberg geschorst is na zijn rode kaart van 2 weken geleden.

Bij ZSC’62 is aanvoerder Lennart Wesdorp een flink aantal weken uitgeschakeld met een hamstringblessure en ontbreken ook Bilal Alashqar en Jean-Paul vd Weele nog met blessures. Keeper Robin Dekker en Mark Provoost zijn twijfelgevallen, waardoor ZSC’62 zich qua bezetting niets kan veroorloven de komende tijd. Schorsingen en verdere blessures zijn een acuut probleem de komende maand.

Na een matige trainingsweek zal ZSC’62 zich op het veld moeten laten zien zoals het de laatste 2 weken deed. Strijdlustig en met gezonde agressie. Eerder dit seizoen werd vrij eenvoudig met 3-1 gewonnen van De Fendert. Laten we hopen dat dit morgen weer het geval zal zijn. Succes boys!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *