Voorbeschouwing Klundert 1 – ZSC’62 1

Deze zaterdag staat er een lastige uitwedstrijd op de rol voor ZSC’62 1. De ploeg gaat op bezoek bij Klundert, de nummer 4 van de ranglijst.

Klundert kent een goede eerste helft van het seizoen en verloor pas 1 duel dit seizoen. Op bezoek bij Tholense.Boys werd het 2-0 voor de Tholenaren. Inmiddels is Klundert al 9 duels op rij ongeslagen en heeft het ieder duel minstens 1 keer gescoord. Op het eigen kunstgras kan Klundert indrukwekkende cijfers overleggen met 5 overwinningen en een gelijkspel in de 6 gespeelde duels.

ZSC’62 zal op haar hoede moeten zijn voor de snelheid over de flanken bij Klundert, maar vooral voor de sterke en veelzijdige middenvelder Grace Kitenge en de ijzersterke spits Loïc Luzolo die dit seizoen alweer goed is voor 7 doelpunten. Gelukkig kan ZSC’62 weer beschikken over centrale verdediger Mark Provoost en sluit ook Don van Vliet weer aan, die buitengewoon goed uit de voeten kan op kunstgras.

Aanvoerder Lennart Wesdorp is op de weg terug, maar kan helaas nog niet meespelen dit weekend. Daarnaast is Danny Erkelens dit weekend afwezig.

Ondanks de afwezigen zal ZSC’62 met een goed gevoel naar Klundert afreizen. Het goede spel en de sterke teamprestatie van afgelopen weekend geeft vertrouwen en met een zelfde inzet, zou ZSC’62 zomaar eens kunnen verassen dit weekend!

Voor de supporters die afreizen naar Brabant… LET OP! De wedstrijd start om 14.00 uur !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *