Voorbeschouwing Krabbendijke 1 – ZSC’62 1

De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop is een kraker voor ZSC’62! Voor de mensen zonder een rood/wit hart is het waarschijnlijk geen interessant potje, maar voor ZSC’62 zeker wel. Een duel dat de laatste 4 keer garant stond voor spektakel. Er vielen maarliefst 25 goals!! In 4 duels tussen deze ploegen. In Krabbendijke trok ZSC’62 twee keer aan het kortste eind met een 5-1 en 5-4 nederlaag, waar het thuis 3-3 en 4-0 werd.

Tegenstander én thuisploeg is Krabbendijke. De ploeg die 2 seizoenen geleden overtuigend kampioen werd en vorig seizoen nipt degradeerde, heeft het dit seizoen zwaar in de 3e klasse.
Na een sterk begin, heeft Krabbendijke nu al 4 wedstrijden op rij verloren en slechts 1 doelpunt gemaakt in die 4 duels. De 1-6 nederlaag tegen De Jonge Spartaan typeert de wisselvalligheid die de jonge ploeg heeft. In de wedstrijden zonder de sterkhouders van het afgelopen decennium, de drie gebroeders Janssen en Danny Weber, mist Krabbendijke scorend vermogen. Het zal dan ook een flink verschil maken voor ZSC’62 of de broertjes Janssen morgen hun opwachting maken. Niet in het minste geval omdat ZSC nog steeds met defensieve zorgen kampt bij afwezigheid van aanvoerder Lennart Wesdorp.

Afgelopen weekenden werd deze positie echter uitstekend ingevuld door Michiel Schipper, wat leidde tot een overwinning op NOAD’67 en een onnodige nederlaag tegen Klundert. 2 wedstrijden waar ZSC’62 met een goed gevoel op terug kan kijken.

Dit weekend kan ZSC’62 een puntenrecord voor de club neerzetten als het weet te winnen in Krabbendijke. Vorig seizoen ging het met 14 punten de winterstop in en voorafgaand aan de wedstrijd van morgen zijn het er 13. Bij een overwinning kan de ploeg maarliefst 2 plaatsen omhoog, maar bij een nederlaag kan het zomaar onder de streep terecht komen.

Om 14.30 trappen we af in Krabbendijke voor dit belangrijke duel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *