Voorbeschouwing NOAD’67 – ZSC

Vanmiddag trapt ZSC’62 1 het seizoen af op Tholen. Tegenstander is NOAD’67. De ploeg die het ZSC’62 al jaren lastig maakt.

De groen/gelen zijn de laatste seizoen bijzonder wisselvallig gebleken. 3 seizoenen geleden stonden de heren na 8 wedstrijden op 1 punt en wonnen vervolgens 7 wedstrijden op rij, om vervolgens bijna te promoveren naar de 2e klasse. De afgelopen 2 jaar eindigden de Thoolse formatie echter onderling de 3e klasse. ZSC’62 heeft het echter altijd lastig tegen het stugge countervoetbal van NOAD’67. Twee jaar gelden leidde dit zelfs tot een 7-1 nederlaag.

Ook vandaag zal ZSC’62 weer scherp moeten zijn om pijlsnelle spits Joost de Witte af te stoppen en de overige lange ballen zullen ongetwijfeld weer gericht zijn op Frank den Engelsman. Beide spelers zijn samen ieder seizoen goed voor bijna alle doelpunten van de geel/Groenen.

ZSC’62 1 heeft vanmiddag weer beschikking over 14 topfitte spelers en zal zich goed voor moeten bereiden op een hard en lastig duel. Om 14.30 trappen we af in Sint-Philipsland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *