Voorbeschouwing ZSC 1 – NOAD 1

MATCHDAY!

Vandaag, ondanks het stormachtige weer, een fijne voetbaldag in Scharendijke!

Ongeacht het resultaat van vanmiddag, vieren we de seizoensopening met DJ Timmie en Foodtruck Rockburger verzorgt het “diner” 🙌

Om 14.30 trappen we met ZSC’62 af in Zoutelande tegen De Meeuwen 4. ZSC’62 gaat op zoek naar het behoud van de ongeslagen status en de 5e overwinning op rij! De Meeuwen speelden tot nu toe slechts 1 duel, dus het is lastig te voorspellen wat ZSC’62 2 tegenover zich vind vanmiddag. Zet hem op heren!

In Scharendijke trapt ZSC’62 1 ook om 14.30 uur af tegen NOAD’67. De fliplanders begonnen net als ZSC’62 met 2 nederlagen aan het seizoen, maar wisten de afgelopen twee weken te winnen van Krabbendijke en De Fendert. NOAD’67 heeft dit seizoen op het oog een jasje uitgedaan met het vertrek van meerdere bepalende spelers, maar lijkt zich snel aan te passen. De naam van Arwin Geense en topscorer Frank den Engelsman zijn wekelijks nog steeds zichtbaar en de 6 punten van NOAD’67 zijn voor ZSC’62 nog niet in beeld.

De stugge groen/gelen uit Sint-Philipsland zijn voor ZSC’62 altijd een lastige tegenstander. Het stugge spel, waarmee NOAD’67 leunt op een 5 of zelfs 6 mans verdediging is lastig te bespelen en er zijn vaak weinig kansen nodig voor NOAD’67 om te scoren.
Van de laatste 4 duels in Scharendijke won ZSC’62 er 2, speelde 1 keer gelijk en verloor 1 duel.

Om 14.30 trappen we af en daarna vieren we een bescheiden feestje! COME ON BOYS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *