Voorbeschouwing ZSC 1 – Seolto 1

ZSC’62 WACHT BELANGRIJK DUEL NA 2 NEDERLAGEN

ZSC’62 1 treed komend weekend in eigen huis aan tegen SEOLTO 1. Een belangrijk duel voor de ploeg van trainer Mangelaars, want met 1 punt uit 3 wedstrijden dreigen veel ploegen al snel uit zicht te verdwijnen op de ranglijst.

Vorig weekend knokte ZSC’62 zich, na een zeer zwak eerste halfuur, knap terug in de wedstrijd op bezoek bij Prinsenland. Na een 2-1 ruststand (goal Mike de Voogd), was ZSC’62 in de 2e helft gewoonweg de betere ploeg en kwam in de 93e minuut dik verdiend langszij via Robin Provoost. Via een vrije trap verloor ZSC’62 alsnog zeer onverdiend met 4-2.
(Zie beelden hieronder)

Net als de week ervoor tegen de Fendert (beelden: vergat ZSC’62 het zelf af te maken.

Tegen een bijna compleet vernieuwd SEOLTO zal ZSC’62 een zware dobber krijgen. De ploeg die al enkele malen in een 5-3-2 opstelling verscheen, beschikt met Yasin Abdulle en Yannick van Niekerk over technisch vaardige en pijlsnelle aanvallers. Het jonge middenveld en de grote mannen in de achterhoede, maken SEOLTO voorlopig tot een tegenstander om rekening mee te houden. Getuige ook een 4e plaats op de ranglijst met 7 punten.

Om 14.30 trapt ZSC’62 af in Scharendijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *