Voorbeschouwing ZSC-Prinsenland

ZSC’62 TREFT PRINSENLAND IN BELANGRIJK THUISDUEL

Vanmiddag om 14.30 trapt ZSC af tegen Prinsenland. De ploeg uit Dinteloord speelde pas 1 duel deze competitie als gevolg van een COVID-quarantaine. Het speelde vorig weekend met 1-1 gelijk tegen De Fendert.

ZSC’62 treft een ietwat vernieuwd Prinsenland, waar dit seizoen bijvoorbeeld Marouane Hamdoune en Mujib Yaqoubi het elftal versterken. Beide spelers werden vorig seizoen kampioen met RBC.
ZSC’62 zal ik haar hoede moeten zijn voor het snelle aanvalsspel dat bij de ploeg uit Dinteloord veelal over de flanken plaatsvind. Derek Vinje, Matouane Handoune en Davey van Merriënboer hebben vorige week en in het bekertoernooi al laten zien op schot te zijn. Van Merriënboer zette zelfs al 5 officiële goals achter zijn naam in 4 wedstrijden.

Prinsenland is echter ook een ploeg die de afgelopen seizoenen vaak rood kleurde en zich veelal focust op haar tegenstander, ook vorig seizoen. Toen was er tijdens de uitwedstrijd, zelfs een afkoelperiode nodig in de kleedkamers. ZSC’62 zal dus in in ieder geval het koppie erbij moeten houden vanmiddag.

De laatste en enige thuiswedstrijd van ZSC’62 tegen de Dinteloordse equipe eindigde 2 seizoenen geleden in een knappe 2-0 overwinning. We hopen vanmiddag uiteraard op hetzelfde resultaat, zodat er niet naar beneden gekeken hoeft te worden de komende weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *