Voorbeschouwing ZSC’62 1 – Den Bommel 1

Morgen speelt ZSC’62 1 haar 8e wedstrijd van het seizoen en krijgt het om 14.30 bezoek van Den Bommel. Den Bommel bezet op dit moment een 5e plaats op de ranglijst, waar ZSC’62 na de overwinning van vorig weekend de 9e plaats bezet. Het verschil is echter slechts 2 punten.

Den Bommel maakte afgelopen weekend nog indruk met een 3-0 overwinning op WHS, waar Patrick Verolme tekende voor een hattrick. De gevaarlijke aanvaller is 1 van de drie aanvallers waar het om draait bij Den Bommel. De overige goals komen dit seizoen voor rekening van de gebroeders Wesley (8 goals) en Johnno Bakker (10 goals).

Weet ZSC’62 de bovengenoemde 3 mannen van scoren te houden, dan maakt het een goede kans op een resultaat. Helaas is de selectie van ZSC’62 alles behalve op volle sterkte. Jean-Paul vd Weele en Justin Vaane hebben deze week niet kunnen trainen, Barry van der Stel keert terug nadat hij afgelopen zondag de marathon van New York liep en daarnaast zijn Mike de Voogd en Lennart Wesdorp geblesseerd en niet in staat om te spelen. Als kers op de taart, vond Mark Provoost geen gratie bij de tuchtcommissie van de KNVB en zal hij nog 3 wedstrijden schorsing moeten uitzitten. Kortom den Bommel treft een gehavend ZSC’62 in Scharendijke. Gelukkig heeft ZSC’62 vorig weekend al laten zien dat het met tegenslag om kan gaan en dat het met vechtlust en een gigantische inzet “gewoon” 3 punten kan halen. Vechtlust en inzet zullen ook morgen de basis moeten zijn om een goede teamprestatie neer te zetten tegen Den Bommel.

De laatste 2 duels in seizoen 2014/2015 eindigden in een 0-4 en 8-1 nederlaag tegen den Bommel, maar morgen zal ZSC’62 voor een resultaat spelen tegen de Flakkeënaren. Om 14.30 trappen we af in Scharendijke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *