Voorbeschouwing ZSC’62 1 – Halsteren 1

MATCHDAY!!

We weten nog niet zeker of beide wedstrijden doorgaan, maar gezien de resultaten van de afgelopen weken is dat wel te hopen! De wedstrijd van ZSC’62 3 is reeds verplaatst, zij zullen vandaag niet in actie komen tegen WIK’57 3.

ZSC’62 2 won vorig weekend op fantastische wijze van koploper Vosmeer 1 en zal die wedstrijd een goed gevolg willen geven op bezoek bij SPS 3. Bij winst in Poortvliet kan ZSC’62 2 eventueel de top 3 bestormen. Om 14.30 trappen we af in Poortvliet!

ZSC’62 1 speelt vanmiddag een lastige thuiswedstrijd tegen koploper Halsteren. Het is al de 3e ontmoeting met de geel/ zwarten dit seizoen. Het eerste duel bij Halsteren eindigde in 1-1, maar had zomaar eens een driepunter voor onze Rojiblanco’s op kunnen leveren als het iets scherper was geweest. Het duel in de 8e finale van het bekertoernooi was lang spannend, maar eindigde uiteindelijk in 4-1.


Nu komt Halsteren naar Scharendijke, waar het een ietwat gehavend ZSC’62 treft. Aanvoerder Lennart Wesdorp is weliswaar terug bij de selectie, maar heeft nog last van een hamstringblessure, keeper Robin Dekker is na lange afwezigheid weer terug onder de lat, Ralph van Gent is ziek en Barry van der Stel is op vakantie. Daarnaast heeft Jean-Paul vd Weele nog steeds te veel klachten.

Het goede nieuws is dat Junioren Thomas vd Tak, Noël van Eck en Swen Buijs aansluiten bij de selectie. Zij speelden alle drie een prima duel tijdens het bekertreffen met Halsteren.

Als het veld en de weergoden het toestaan, trappen we om 14.30 af vanmiddag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *