Voorbeschouwing ZSC’62 1 – NOAD’67 1

We naderen de winterstop, ZSC’62 zit even in zwaar weer en net als de afgelopen jaren is het dan tijd om tegen NOAD’67 te spelen. Ondanks dat NOAD’67 eigenlijk standaard onderin de 3e klasse te vinden is, is het dé angstgegner van onze rojiblanco’s. Er is haast geen ploeg te vinden, waartegen ZSC’62 zo veel tegentreffers incasseerde de laatste jaren. Vorig seizoen verloor ZSC’62 bijvoorbeeld met 0-4 en 7-1.

De geel/ groene formatie uit Sint-Philipsland weet ook dit seizoen nog niet te imponeren en moet het vooral hebben van de vorm van de dag en veel werklust. Daarnaast leunt het voor de doelpuntenproductie bijna volledig op de razendsnelle Joost de Witte, die in het countervoetbal van NOAD’67 goed tot zijn recht komt. Sinds 5 oktober heeft de Witte de volledige doelpuntenproductie voor zijn rekening genomen (7 goals).

Typerend is misschien wel dat NOAD’67 haar punten vooral haalt tegen tegenstanders die vooruit willen voetballen. Mede daardoor won NOAD van Prinsenland en WHS, waar afgelopen weekend ook 3 punten gehaald werden tegen De Jonge Spartaan.

ZSC’62 moet het dit weekend nog steeds doen zonder het centrale duo Mark Provoost en Lennart Wesdorp, maar is verder compleet (op de langdurig geblesseerden na). Don van Vliet sluit als 13e man aan bij de selectie.

Het zal voor ZSC’62 zaak zijn om Joost de Witte uit te schakelen en zelf te vechten voor iedere meter om tot een resultaat te komen. De afgelopen weken ontbrak het vooral aan teamgeest en vechtlust bij ZSC’62, waardoor er dure punten verloren gingen. Tegen het vechtvoetbal van oud-SKNWK trainer Snoep, zal er in ieder geval strijd moeten zijn. Om 14.30 trappen we af in Scharendijke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *