Voorbeschouwing ZSC’62 1 – Seolto 1

Met het onterechte gelijkspel van afgelopen zaterdag nog vers in het geheugen, gaan we voorbeschouwen op opnieuw een cruciaal duel dit weekend.

Het Zevenbergsche SEOLTO komt op bezoek in Scharendijke en zal zich ongetwijfeld anders presenteren dan in het duel eerder dit seizoen. Op dat moment hadden de oranjehemden slechts 1 doelpunt achter de naam staan en leek directe degradatie onafwendbaar. De laatste weken is SEOLTO echter aan een comeback begonnen.

Met gelijke spelen tegen Kogelvangers en Den Bommel zette SEOLTO de eerste punten van het seizoen op hun conto, waarna er vorig weekend een 1-0 overwinning volgde op een tiental van Klundert. SEOLTO zal dus strijdvaardig afreizen naar Scharendijke om de reeks voort te zetten.

Beide ploegen scoren moeilijk dit seizoen, waar SEOLTO wel de kroon spant met slechts 4 doelpunten in 14 duels. SEOLTO moet het vooral hebben van strijd en een hechte defensie en wordt gevaarlijk in de omschakeling. ZSC’62 zal zaterdag dan ook moeten zorgen dat het in ieder geval met net zoveel strijd en beleving het veld in gaat als de Brabanders.

ZSC’62 mist voor dit duel Jean-Paul vd Weele en Bilal Alashqar die beiden nog geblesseerd zijn.
Met een bijna volledige en fitte selectie zou een overwinning mogelijk moeten zijn in Scharendijke. Om 14.30 trappen we af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *