Voorbeschouwing Zwaluwe 1 – ZSC 1

Na een week waarin het helaas helemaal niet over voetbal ging, staan er vandaag 4 duels op de rol.

De dames trappen als eerste af in Brouwershaven, tegen de Fendert Da1 om 11.00.
Daarna is het de beurt aan ZSC’62 2, dat om 13.00 aftrapt tegen Walcheren 5. Walcheren valt vooral op door het doelsaldo. Het won enkele weken geleden met 17-6 van Vlissingen, waarin 1 speler alle doelpunten voor zijn rekening nam. ZSC’62 2 is echter nog ongeslagen en ligt kampioenskoers. Kortom, winnen heren!

ZSC’62 1 speelt na, de de overtuigende overwinning van vorig weekend, een lastige uitduel bij Zwaluwe. De ploeg haalde reeds 8 punten uit een overwinning op Kogelvangers en 3 gelijke spelen. Vorig “seizoen” was Zwaluwe met 3-2 te sterk in een spannend duel op sportpark De Kwarrehoek. ZSC’62 moet het vandaag wel doen zonder Dani de Vlieger en Lennart Wesdorp t.o.v. het duel met NOAD’67.
Om 14.30 trappen we af in Brabant!

ZSC’62 3 sluit de middag af met een duel met hekkensluiter Bevelanders 4. Als ZSC’62 3 weet te winnen, dan mengt het zich weer in de top 5 en wie weet!

ALS LAATSTE EEN OPROEP; NA DE PERSCONFERENTIE VAN DINSDAG WETEN WE DAT ER VANAF VANDAAG VOOR VELEN EEN LASTIGE PERIODE AAN KOMT. VOOR HET VOETBAL IN HET ALGEMEEN EN AAN BEIDE ZIJDEN VAN HET SPECTRUM OL INDIVIDUEEL VLAK. LATEN WE PROBEREN OM ELKAAR MET RESPECT TE BEHANDELEN EN DE RUST TE BEWAREN.

HEEL VEEL SUCCES ALLEMAAL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *