WHS 4 houdt geen stand tegen Twee

Alweer een hele tijd geleden (28 september) ontving Twee WHS 4. WHS 4, staat op het moment van schrijven (een maand later) op de derde plaats met één punt meer; met drie wedstrijden meer gespeeld. Deze wedstrijd was een belangrijke voor Miquel Lindeman want hij maakte zijn rentree na een jaar afwezigheid.

Twee begon goed aan de wedstrijd en kwam snel op 1-0 dankzij een geweldige uithaal van Sander van der Broek. Twee bleef aandringen, maar wist verder geen kans meer te benutten, ook omdat Miquels vizier niet bepaald op scherp stond. Hier en daar probeerde WHS gevaarlijk te worden maar Joost Bouwman bewijst al weken een betrouwbare sluitpost te zijn.  

De tweede helft was erg slordig van beide kanten en er gebeurde eigenlijk niet veel. Natuurlijk werden beide ploegen hier en daar gevaarlijk maar het is niet zo dat dit echt effect had op mijn hartslag. Wisten jullie trouwens al dat op 28 september in 1957 de Velsertunnel in Noord-Holland werd geopend door Koningin Juliana? Je kan het maar weten. Dit weetje geeft trouwens ook gelijk weer hoe spannend de tweede helft was. Uiteindelijk wist Xavier Mulder na een magistrale pass van Kevin Kostense de wedstrijd te bepalen: 2-0. Miquel Lindeman was door het dolle heen na het laatste fluitsignaal: “Ik heb een tijd niet gevoetbald, maar het is geweldig om weer op het veld te staan met de jongens.”

Na deze zakelijke overwinning kwam Twee op de eerste plaats te staan met zes punten uit twee wedstrijden. Klasse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *