ZSC 1 laat Klundert ontsnappen

Om 14.00 ging de bal afgelopen zaterdag rollen in een troosteloos klundert. Het grauwe, grijze weer in combinatie met het kunstgrasveld, maakte het tot een sfeerloze aangelegenheid op het sportpark van de Brabanders.

Opvallend genoeg had ZSC’62 om 14:01 al op voorsprong kunnen staan. De bal voorwaarts vanaf de aftrap, resulteerde in een corner. De afgeslagen bal nam Nick vd Velden vol op de pantoffel en raakte daarmee de lat achter de kansloze doelman.

Hierna speelde het pel zich bijna de gehele eerste helft af op het middenveld. Klundert had het meeste balbezit, maar ZSC’62 verdedigde geconcentreerd en kwam er soms gevaarlijk uit. Helaas was het vaak slordig in de eindpass, waardoor Klundert op tijd kon verdedigen.
In de eerste helft was Klundert slechts 1 keer gevaarlijk met een diagonale kopbal op de lat.

Na de rust leek hetzelfde spelbeeld zich af te tekenen, maar in de 50e minuut was ZSC’62 heel even de concentratie kwijt toen heel Klundert om een handsbal schreeuwde, nadat de bal in het 16-metergebied tegen Mark Provoost aangeschoten werd. Er kwam geen penalty, maar de bal werd slechts half weggewerkt en uit de stuit op doel geschoten door Klundert. Robin Dekker kreeg zijn hand niet voldoende achter de bal, die net onder de lat binnen ging, 1-0.

In het restant van de wedstrijd kregen beide ploegen nog grote kansen op doelpunten. Een duikende kopbal van Loic Luzolo ging net over, waar Ralph van Gent de Brabantse keeper net niet kon afstraffen toen hij een bal los liet. Even later was het Robin Dekker die ZSC’62 in de wedstrijd hield door in 2 instanties zijn doel schoon te houden. Na een lage redding, was de Scharendijkse doelman op tijd terug om de rebound over de goal te werken.

Na 80 minuten was het wel Luzolo die de wedstrijd in het slot gooide. Op rand 16 draaide hij met veel moeite weg van Michiel Schipper, maar was er onvoldoende rugdekking om Luzolo van schieten te houden, 2-0.

De laatste 10 minuten speelde ZSC’62 vol gas vooruit en kreeg het een tweetal halve kansen en 1 hele grote. Een vrije trap van Mark Provoost van rand 16-meter was erg matig en kwam niet voorbij de muur, maar even later brak Robin Provoost door en leek de bal langs de keeper in de hoek te plaatsen. De Brabantse goalie had echter een knappe reflex in huis en sloeg de bal langs de paal.

Een wedstrijd waar ZSC’62 met een prima gevoel op terug kan kijken en waar het meer had verdiend dan deze nederlaag. Komend weekend krijgt ZSC’62 de kans om met een goed gevoel en een prima aantal punten de winterstop in te gaan. Dan gaan we richting Krabbendijke!

https://www.facebook.com/342985469120275/videos/449827082575121/
Samenvatting Klundert 1 – ZSC’62 1
Bron ZSC Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *