ZSC 1 WINT VAN NIEUWDORP

Uiteindelijk heeft gewoon de hele selectie weer minuten gemaakt en werken we langzaam toe naar een vaste selectie, we miste natuurlijk een aantal selectie spelers die wel het verschil kunnen gaan maken.
Over de gehele wedstrijd waren we wel de betere ploeg, kregen meer 100% kansen dan nieuwdorp 0-1 viel in de omschakeling slordig van ons. 1-1 was na een actie en schot van Berné, Justin kon uiteindelijk de bal binnen prikken in de rebound (1-1)met rust.

In de rust hebben we wat dingen met elkaar kunnen bespreken wat we beter konden doen en dat was ook te zien in de 2de helft, 2-1 kwam via Ian uit een vrijetrap punt 16 een piek fijne treffer keeper kan er niet aankomen. 3-1 uit een 1 op 1 actie over rechts, gaf Berné een perfecte voorzet en kon Niels de bal onhoudbaar hard binnen koppen.
In deze fase van de wedstrijd was de manier van spelen goed terug te zien, 3-2 viel 5 minuten voor tijd door te weinig druk op de bal kon de linksbuiten naar binnen komen en hem schitterend in de lange hoek krullen.

We kunnen terug kijken op een schitterende wedstrijd met veel kansen en genoeg doelpunten, we maken nu grote stappen en hopelijk kunnen we dat door trekken tot aan de start van de competitie.
Als je tegen een degradant uit de 2de klasse kan winnen (Corona jaren even niet mee gerekend) mogen we echt trots zijn,en dat is aan alles terug te zien spelers, bestuur maar voor al aan de aanwezig supporters.

Als trainer ben ik zeker trots op deze groep maar we kunnen nog beter en dat gaat ook lukken, daar buiten wil ik graag melden dat ik het reuze naar mijn zin heb bij Zsc’62.

ZSC 1 – Nieuwdorp 1 3-2 (1-1).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *