ZSC’62 1 bekert verder na moeizame start

Net als tijdens de nacompetitiewedstrijd is ZSC’62 sterker dan FC De Westhoek gebleken. Het kostte echter de nodige moeite. Derdeklasser ZSC’62 kwam zaterdag op sportpark Van Zuijen enerzijds zeer moeizaam op gang de eerste bekerronde van de knock out-fase.

Anderzijds kon je ook de credits aan de thuisploeg, vierdeklasser FC De Westhoek, geven dat feller begon en meer kansen creëerde. Twee ervan werden benut door Lennart Padmos na ongeveer een halfuur en door Gijs van Duijvenbode net voor rust. ZSC’62-coach John Tahapary: ,,We kwamen terecht met 2-0 achter.” In de tweede helft schroefde de Scharendijkse formatie het tempo omhoog hetgeen resulteerde in een gelijke stand. Mark Provoost mikte raak vanaf elf meter (1-2) en zijn broer Robin zorgde enkele minuten later voor 2-2 binnen tien minuten na rust.
Deze stand bleef tot en met negentigste minuut en een beetje gehandhaafd. Meteen stonden er penalty’s op het menu. Deze verteerde FC De Westhoek het slechtste want ZSC’62-doelman Robin Dekker hield drie van de vijf strafschoppen van FC De Westhoek uit zijn doel.

Bron : wereldregio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *